Një ndërtim elitar, në një vend elitar.

Vendndodhja
Në Kune, në zonën turistike të qyetit të Shëngjinit, 100 ml nga deti, në vijë të parë ndërtimi.

Arkitektura
Një projekt bashkëkohor, i konceptuar si një resort turistik me 5 yje, me koeficent shfrytëzimi 39% , me lulishte, pishinë dhe mbi të gjitha, me plazh rëre te pastër, te garantuar me çertefikatë pronësie.

Konstruksioni
Një projekt konstruktiv i standradeve të larta dhe i çertefikuar me standardet e BE, Beton M-300, hekur STEEL-500 , llogaritur për sizmicitet mbi 8-ballë.

Rifiniturat
Rifiniturat e resortit do të jenë të një cilësie dhe standardi të çertefikuar nga BE. Vetrata dhe dritare nga Rehau, Austri, parket Gjerman, pllaka gres porcelanato cilësi e parë, dyer druri, prodhim i vetë kompanisë ”Junik” Sh.p.k.

Instalimet
Instalimet elektrike, hidraulike, ngrohje, ftohje, aspirim, do të jenë të standardeve të çertefikuara nga vendet e BE.

Ndërtuesi
Ndërtuesi do të jetë shoqëria “Junik” Sh.p.k. Lezhë, me një eksperiencë 25-vjeçare në tregun shqiptar, ndër kompanitë lider në Shqipëri. Objektet e ndërtuara nga kjo kompani në Tiranë, Korçë, Vlorë, Shkodër, Lezhë e kudo bëjnë diferencën sa i përket cilësisë dhe standardit me të cilin janë realizuar.