Apartamenti 18

Nese dëshironi të zgjoheni duke parë detin jashtë vetratës së dhomës tuaj, atëherë ky apartament është i duhuri për ju!

Me 2 dhoma jumi, një dhomë dite, kuzhinë + ngrënië + ndenje, një tualet dhe një ballkon, apartamenti nuk mund të ishte më I bollshëm e komod se kaq.

Sipërfaqe Bruto: 95.55 m2
Vlera e Shitjes: 95,550 Euro
Fitimi i Investitorit: 6,768 Euro/vit

 

Galeria

Share

Add Your Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *